Ferguson ulovil Lewandowskeho z Dortmundu

NETKY.SK • 1 December 2012, 12:54 • 2 min
Ferguson ulovil Lewandowskeho z Dortmundu

Ferguson ulovil Lewandowskeho z Dortmundu - Futbal DORTMUND - Útočník Robert Lewandowski mieri do Manchestru United. Poľská hviezda svojim kamarátom naznačila, že na konci sezóny odíde z Borussie Dortmund.

slovakia

left justify in out

imgDORTMUND - Útočník Robert Lewandowski mieri do Manchestru United. Poľská hviezda svojim kamarátom naznačila, že na konci sezóny odíde z Borussie Dortmund.

Nemecký klub v lete zamietol počiatočnú ponuku United, ale teraz neochotne priznáva, že s najväčšou pravdepodobnosťou príde o svojho najlepšieho strelca. 24-ročnému útočníkovi vyprší zmluva s Dortmundom na konci budúcej sezóny a United dúfa, že suma bude len o niečo vyššia ako 12 miliónov libier, ktoré v lete zaplatili za jeho bývalého spoluhráča, Kagawu.

Sir Alex Ferguson verí, že duo Lewandowski – Van Persie, ktorých by zozadu podporoval Rooney, by bol najnebezpečnejší útok v Premier League. Ferguson zároveň povedal Rooneymu, že sa potrebuje dostať späť na vrchol tabuľky strelcov gólov, keďže v 14 zápasoch za United skóroval iba 3 krát a z toho jeden gól dal z penalty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies