Ferguson si pred 12 rokmi želal za svojho nástupcu v United Erikssona

NETKY.SK • 24 Október 2013, 15:19 • 2 min
Ferguson si pred 12 rokmi želal za svojho nástupcu v United Erikssona

LONDÝN - Švéd Sven-Göran Eriksson sa pred dvanástimi rokmi mohol stať nástupcom Alexa Fergusona na lavičke anglického futbalového klubu Manchestru United. Sedemdesiatjedenročný Sir Alex to uviedol vo svojej autobiografii, ktorá sa dostala na pulty kníhkupectiev vo štvrtok.

slovakia

left justify in out

Eriksson v januári 2001 trénoval anglickú reprezentáciu a Ferguson v ňom videl svojho nástupcu, keď v lete toho roku oznámil, že končí na lavičke United. "Mal byť novým trénerom United, veril som tomu. Bola to však len moja interpretácia a vedenie klubu na čele s riaditeľom Mauriceom Watkinsom ju nikdy nezrealizovalo, pretože som bol trénerom United až do tohto leta," uviedol Ferguson.

Ferguson napokon abdikoval na post trénera United až koncom minulej sezóny, v súčasnej vedie "červených diablov" David Moyes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona