Ferguson sa obáva, že Wenger zablokuje prestup Van Persieho

NETKY.SK • 12 August 2012, 21:25 • 2 min
Ferguson sa obáva, že Wenger zablokuje prestup Van Persieho

Ferguson sa obáva, že Wenger zablokuje prestup Van Persieho - Futbal MANCHESTER – Tréner Manchestru United, Sir Alex Ferguson, sa nezúčastnil posledného priateľského prípravného zápasu jeho tímu na pôde Hannoveru, keď hrozilo, že jeho dlhotrvajúci spor s

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Tréner Manchestru United, Sir Alex Ferguson, sa nezúčastnil posledného priateľského prípravného zápasu jeho tímu na pôde Hannoveru, keď hrozilo, že jeho dlhotrvajúci spor s trénerom Arsenalu, Arsenom Wengerom, zabráni £15 miliónovému prestupu Robina van Persieho.

Holandský útočník sa stal Fergusonovým cieľom č.1 po tom, čo mu na poslednú chvíľu francúzsky klub PSG vyfúkol brazílskeho talentovaného záložníka, Lucasa Mouru.
Ponuka United za 29-ročného Van Persieho je len polovica zo sumy, ktorú požaduje Arsenal a veľká rivalita medzi Wengerom a Škótom by mohla zablokovať dohodu.

Hoci sa vzťahy medzi touto dvojicou v posledných sezónach ustálili, boj o Van Persieho, ktorý by sám radšej uprednostnil prestup do United, ako do Juventusu alebo City, znovu otvorili niektoré staré spory.
Po vlažnom prijatí emisie akcií United na burze v New Yorku klub nie je ochotný zvýšiť svoju ponuku za Van Persieho. Dokonca i £15 miliónová prestupová čiastka spolu s £200.000 týždenným platom počas štyroch rokov predstavuje £50 miliónovú investíciu klubu do hráča, ktorého v minulosti trápili rôzne zranenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies