Ferguson pochválil Rooneyho za výkon proti Bayeru: Bol fantastický

NETKY.SK • 20 September 2013, 12:02 • 2 min
Ferguson pochválil Rooneyho za výkon proti Bayeru: Bol fantastický

MANCHESTER - Bývalý tréner futbalistov Manchestru United Sir Alex Ferguson nešetril slovami chvály na útočníka Waynea Rooneyho za jeho výkon v utorňajšom skupinovom zápase Ligy majstrov proti Bayeru Leverkusen (4:2).

slovakia

left justify in out

Anglický reprezentant zaznamenal dva góly, ďalší pripravil spoluhráčovi Antoniovi Valenciovi a veľkou mierou tak prispel k triumfu svojho tímu. Rooney v stretnutí zároveň zaokrúhlil svoju gólovú zbierku v drese "červených diablov" na rovných dvesto a v historických klubových tabuľkách mu medzi kanoniermi patrí štvrté miesto za Bobbym Charltonom (249), Denisom Lawom (237) a Jackom Rowleym (211). "Jeho výkon bol fantastický, bolo radosťou sa na to pozerať. Vrátila sa mu energia, naozaj ma potešil. Opäť sa pozeráme na starého Waynea, akého si pamätáme. Rooney a van Persie je dvojica útočníkov, ktorá vám dokáže vyhrať zápasy," uviedol pre britské médiá 71-ročný Ferguson, ktorý prenechal po minulej sezóne miesto na lavičke United Davidovi Moyesovi. Z klubu ale definitívne neodišiel a naďalej pracuje v jeho štruktúrach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona