Ferguson pochválil Kloppa a obáva sa Liverpoolu

NETKY.SK • 7 December 2015, 18:21 • 2 min
Ferguson pochválil Kloppa a obáva sa Liverpoolu

MANCHESTER - Bývalý tréner Manchestru United Alex Ferguson sa obáva pozitívneho vplyvu trénera Jürgena Kloppa na FC Liverpool, odvekého rivala "diablov".

slovakia

left justify in out

"Obávam sa, pretože United veľmi zaujíma, aby bol v tabuľke pred Liverpoolom," povedal najúspešnejší tréner v histórii Premier League. Klopp, ktorý doviedol Borussiu Dortmund k dvom titulom v Bundeslige a do finále Ligy majstrov, sa trénerom Liverpoolu stal v októbri, keď vymenil Brendana Rodgersa. Do trápiaceho sa tímu vniesol nový život. Charizmatický 48-ročný Nemec mal impozantný štart, keď tím so slovenským stopérom Martinom Škrtelom doviedol k siedmim víťazstvám v 12-tich zápasoch vo všetkých súťažiach. Liverpool je momentálne v Premier League na siedmom mieste, šesť bodov za štvrtým Manchestrom United a deväť za vedúcim Leicesterom City.

 

Hoci cez víkend prehrali "The Reds" na ihrisku Newcastlu United 0:2, Ferguson hľadal na Kloppa len slová chvály. "Je fantastická osobnosť, neustále pozitívny. Aj po prehre s Newcastlom prišiel Stevovi McLarenovi okamžite pogratulovať, čo svedčí o jeho veľkosti. Poznám ho z trénerských seminárov a som si istý, že sa Liverpool pod jeho vedením bude zlepšovať," dodal Ferguson.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies