Ferguson patrí na Britských ostrovoch medzi najväčších boháčov

NETKY.SK • 26 Apríl 2013, 14:31 • 2 min
Ferguson patrí na Britských ostrovoch medzi najväčších boháčov

LONDÝN - Strojca úspechov Manchestru United Alex Ferguson je na čele rebríčka najbohatších trénerov pôsobiacich vo futbale na Britských ostrovoch. Podľa Sunday Times 71-ročný Škót disponuje majetkom vo výške 34 miliónov libier.

slovakia

left justify in out

Na druhej priečke je jeho bývalý zverenec Roy Keane a súčasný kouč Arsenalu Arséne Wenger, ktorých imanie sa vyšvihlo na cifru 29 miliónov libier. Niekdajší írsky defenzívny stredopoliar však drvivú väčšinu peňazí nahonobil počas hráčskej kariéry, krátko totiž koučoval iba Sunderland a Ipswich Town, ale predsa figuruje v rebríčku veľmi vysoko.

Na štvrtom mieste sa ocitol Roberto Mancini, taliansky kouč v službách Manchestru City má v nehnuteľnostiach, pozemkoch či iných aktívach, ktoré brali do úvahy zostavovatelia poradia, 21 miliónov libier. Veľmi podobne je na tom jeho krajan Giovanni Trapattoni, v súčasnosti tréner írskej reprezentácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies