Ferguson nezaradil Beckhama do svetovej triedy, vôbec mu to neprekáža

NETKY.SK • 25 September 2015, 12:10 • 2 min
Ferguson nezaradil Beckhama do svetovej triedy, vôbec mu to neprekáža

BRATISLAVA - Sir Alex Ferguson nezaradil vo svojej novej knihe bývalého zverenca z anglického futbalového Manchestru United Davida Beckhama medzi štyroch hráčov svetovej triedy, ikone "červených diablov" to však ani trochu neprekáža.

slovakia

left justify in out

Bývalý úspešný škótsky kouč United menoval v publikácii "Leading" do prominentnej spoločnosti pôsobiacej na Old Trafforde Erica Cantonu, Paula Scholesa, Ryana Giggsa a Cristiana Ronalda. Svetoznámy vďaka svojej kúzelnej pravačke Beckham odišiel z Manchestru v roku 2003 do Realu Madrid, čo bolo pre terajšieho kouča Fergusona veľkým sklamaním.

 

"Vôbec mi neprekážajú jeho vyjadrenia. Hral som pod najlepším trénerom všetkých čias a mal som šťastie, že som mal takých spoluhráčov a bol úspešný v klube, ktorý som miloval a navždy budem. S trénerom súhlasím, na svete sú istí hráči, ktorých môžete volať svetovou triedou. Vďaka bohu, že som si s nimi mohol zahrať," povedal 'Becks' pre BBC.


Rodák z Leytonstonu a 115-násobný anglický reprezentant vyhral pod vedením Fergusona v tíme United šesť majstrovských titulov, trofej Ligy majstrov i dve v národnom pohári. Okrem Realu Madrid neskôr hrával aj za AC Miláno, Paríž St. Germain a naposledy Los Angeles Galaxy. "Som hrdý, že ako hráč Manchestru United som zažil úspešné obdobie," dodal Beckham.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona