Ferguson: Giggs mohol byť mojim nástupcom v United

NETKY.SK • 6 Október 2015, 13:16 • 2 min
Ferguson: Giggs mohol byť mojim nástupcom v United

LONDÝN - Ryan Giggs mohol byť nástupcom Alexa Fergusona na poste trénera futbalistov Manchestru United, ak by nepokračoval v aktívnej kariére až do svojej štyridsiatky.

slovakia

left justify in out

Legendárny škótsky kouč to uviedol v dokumente 'Sir Alex Ferguson: Tajomstvá úspechu', ktorý britská BBC odvysiela 31. októbra.

 

"Ak by Ryan Giggs ukončil kariéru pred šiestimi, siedmimi rokmi..., keď mal povedzme 35, celkom pravdepodobne by som z neho urobil môjho asistenta a celkom pravdepodobne by potom aj nastúpil na pozíciu trénera. Ale nikdy by som nežiadal od hráča, aby skončil kariéru," povedal Ferguson. V dokumente potom nasleduje strih na prekvapeného Giggsa, ktorý je asistentom v United až teraz: "Toto naozaj povedal? Pre mňa osobne by bolo skvelé pracovať pod Sirom Alexom..."

 

Ferguson vo filme zároveň obhajuje rozhodnutie klubu vymenovať za svojho nástupcu Davida Moyesa, ktorý napokon na Old Trafforde nevydržal ani jednu sezónu. "Bolo to za daných okolností najlepšie riešenie. Nemyslím si, že sme urobili chybu. Vybrali sme správneho muža. Nanešťastie to Davidovi nefungovalo," tvrdí Ferguson s tým, že nebol jediným, kto o nástupcovi rozhodoval. "Naozaj si myslíte, že jeden muž môže rozhodovať o budúcnosti Manchestru United? To je absolútny nezmysel."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies