Fergie zverejnila videoklip ku skladbe L.A. Love (La La)

NETKY.SK • 11 November 2014, 15:43 • 2 min
Fergie zverejnila videoklip ku skladbe L.A. Love (La La)

USA - Americká speváčka Fergie zverejnila videoklip k piesni L.A. Love (La La), v ktorej hosťuje rapper YG. Členka formácie The Black Eyed Peas v novinke cestuje ulicami Los Angeles spolu s priateľmi v pomaľovanom autobuse, ktorý má vpredu veľkú lebku.

slovakia

left justify in out

V klipe sa ukázali napríklad Big Kim, Hilary Swank, Chelsea Handler, Kelly Osbourne, Tommy Chong, Ryan Seacrest, Wilmer Valderrama, DJ Mustard či spomínaný YG. Skladba L.A. Love (La La) je prvým singlom zo speváčkinej pripravovanej druhej sólovky, ktorú plánuje vydať na budúci rok.

 

 

Tridsaťdeväťročná Fergie Duhamel, pôvodným menom Stacy Ann Ferguson, odštartovala kariéru ako detská herečka. Po obrovskom úspechu, ktorý zaznamenala ako členka spomínanej skupiny The Black Eyed Peas, sa v roku 2006 rozhodla vyskúšať aj sólovú dráhu a vydala album The Dutchess. V roku 2009 sa vydala za herca Josha Duhamela, s ktorým má ročného syna Axla Jacka. Minulý rok predstavila skladbu A Little Party Never Killed Nobody (All We Got), ktorá bola súčasťou soundtracku filmu Veľký Gatsby (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies