Fergie predstavila videoklip ku skladbe Life Goes On

NETKY.SK • 17 December 2016, 14:35 • 2 min
Fergie predstavila videoklip ku skladbe Life Goes On

BRATISLAVA - Americká speváčka Fergie zverejnila videoklip k piesni Life Goes On. Štyridsaťjedenročná členka skupiny The Black Eyed Peas v ňom jazdí v kabriolete po pobreží, pričom cestou berie stopujúcich ľudí.

slovakia

left justify in out

Na konci sa spoločne všetci zabávajú pri ohni na pláži. Skladba sa bude nachádzať na speváčkinej pripravovanej druhej sólovke Double Dutchess, ktorú plánuje vydať začiatkom budúceho roka. Fergie pred Life Goes On predstavila aj singel M.I.L.F. $.

Fergie Duhamel, pôvodným menom Stacy Ann Ferguson, si ako dieťa zahrala vo viacerých filmoch a seriáloch. V rokoch 1991 až 2001 pôsobila v dievčenskej skupine Wild Orchid, s ktorou vydala tri albumy. Po odchode z nej sa v roku 2003 pridala k spomínanej formácii The Black Eyed Peas, s ktorou má na konte zatiaľ štyri albumy. V roku 2006 vydala sólový debut The Dutchess s hitmi ako London Bridge, Fergalicious, Glamorous či Big Girls Don't Cry. Nahrala tiež pieseň A Little Party Never Killed Nobody (All We Got), ktorý je súčasťou soundtracku filmu Veľký Gatsby (2013). Sólový comeback ohlásila v roku 2014 singlom L.A. Love (La La).

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies