Fergie plánuje vydať nový album na budúci rok

NETKY.SK • 24 November 2016, 08:38 • 2 min
Fergie plánuje vydať nový album na budúci rok

LOS ANGELES - Americká speváčka Fergie vydá svoj druhý štúdiový album, ktorý by sa mal volať Double Dutchess, na budúci rok. Oznámila to na sociálnej sieti Facebook v živom vysielaní, počas ktorého odpovedala na otázky fanúšikov.

slovakia

left justify in out

“Ani si neviete predstaviť ako veľmi som pripravená na vydanie tohto albumu. Odovzdala som ho. Je hotový a vyjde začiatkom roka,“ uviedla, pričom tiež povedala, že ju mrzí jeho dlhá príprava.

 

Rodáčka z Hacienda Heights v Kalifornii okrem toho fanúšikom prezradila na akú hudbu sa môžu tešiť. “Mnoho z toho sú autobiografické kúsky. Viete, s Black Eyed Peas sme vydali štyri albumy, ale vtedy nebol čas ani priestor na zverejňovanie mojich osobných pocitov, myšlienok a emócií. Na tomto albume je veľa emócií,“ vysvetlila. Ako tiež uviedla, skladby na nahrávke sú popové, hip-hopové, ale napríklad aj v štýle reggae. Názov albumu však zatiaľ oficiálne nepotvrdila.

 

Interpretka tento rok zverejnila viacero skladieb, ktoré sa budú pravdepodobne nachádzať na spomínanom albume. Ide o piesne M.I.L.F.$., Hungry či Life Goes On.

 

Fergie Duhamel, pôvodným menom Stacy Ann Ferguson, je od roku 2003 členkou skupiny The Black Eyed Peas. V roku 2006 vydala sólový debut The Dutchess. Preslávili ju najmä skladby London Bridge, Fergalicious, Glamorous či Big Girls Don't Cry. Nahrala tiež hit A Little Party Never Killed Nobody (All We Got), ktorý bol súčasťou soundtracku filmu Veľký Gatsby (2013). Sólový comeback ohlásila v roku 2014 singlom L.A. Love (La La). Kariéru v šoubiznise však nezačala hneď v hudbe. Ako detská herečka sa totiž predstavila vo viacerých filmoch a seriáloch. Od roku 2009 je vydatá za herca Josha Duhamela, s ktorým má syna Axla Jacka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies