Fergie je stále členkou The Black Eyed Peas

NETKY.SK • 3 Jún 2017, 17:44 • 2 min
Fergie je stále členkou The Black Eyed Peas

BRATISLAVA - Americký rapper a producent Will.i.am vyhlásil, že jeho kolegyňa Fergie je stále členkou skupiny The Black Eyed Peas. Tvrdí to aj napriek štvrtkovému rozhovoru v magazíne Ahlan!, v ktorom naznačil jej odchod a vyjadril sa k jej neúčasti na víkendových vystúpeniach na finále Ligy Majstrov a podujatí One Love Manchester.

slovakia

left justify in out

"Za Fergie nemáme náhradu. Pracuje na sólovom projekte a my máme pred sebou novú skúsenosť a oslavu 20 rokov od vydania prvého albumu The Black Eyed Peas," povedal pre spomínaný časopis.

Rodák z Los Angeles však dnes Richardovi Conwayovi povedal, že "Fergie je stále súčasťou The Black Eyed Peas" a túto informáciu zverejnil aj na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, kde správy o odchode speváčky označil za klamstvo. "Lži. Fergie sa teraz sústredí na Double Dutchess (jej druhá štúdiovka, pozn. SITA) a The Black Eyed Peas robí na Masters of the Sun (grafická novela, ktorú formácia pripravuje so spoločnosťou Marvel, pozn. SITA). To neznamená, že Fergie odišla zo skupiny. The Black Eyed Peas navždy," napísal.

The Black Eyed Peas vznikli v roku 1995 v Los Angeles. Debutový album Behind The Front vydali v roku 1998 a nadviazali naň nahrávkou Bridging The Gap (2000). Celosvetovo známi sa však stali až v roku 2003 vďaka hitu Where Is The Love? z tretieho albumu Elephunk (2003). Po ňom vydali ešte štúdiovky Monkey Business (2005), The E.N.D. (2009) a The Beginning (2010). Na konte majú napríklad šesť cien Grammy či osem American Music Awards. Formáciu tvoria okrem spomínaných Will.i.ama a Fergie aj Taboo a Apl.de.ap. Všetci štyria pritom pôsobia aj ako sóloví interpreti. Fergie svoj sólový debut The Dutchess predstavila v roku 2006 a nachádzajú sa na ňom hity ako London Bridge, Fergalicious, Glamorous či Big Girls Don't Cry. Nahrala tiež pieseň A Little Party Never Killed Nobody (All We Got), ktorá je súčasťou soundtracku filmu Veľký Gatsby (2013). Sólový comeback ohlásila v roku 2014 singlom L.A. Love (La La). V minulosti pôsobila v dievčenskej skupine Wild Orchid.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies