Fergie a Josh Duhamel pokrstili syna

NETKY.SK • 13 December 2013, 09:28 • 2 min
Fergie a Josh Duhamel pokrstili syna

LOS ANGELES - Americká speváčka Fergie a jej manžel, herec Josh Duhamel pokrstili vo štvrtok svojho trojmesačného syna Axla Jacka. Obrad sa konal v katolíckom kostole v kalifornskom Brentwoode.

slovakia

left justify in out

"Malý Axl bol celý v bielom a zdal sa byť pokojný. Vôbec neplakal. Všetci traja vyzerali veľmi šťastne, keď odchádzali z kostola. Axl zaspal v otcovom náručí," uviedla pre magazín People nemenovaná žena, ktorá sa na krste zúčastnila.

Fergie sa za Josha Duhamela vydala 10. januára 2009 po päťročnom vzťahu. Vo februári tohto roku speváčka prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter oznámila, že spolu čakajú prvé dieťa. Pôvodne plánovali päť detí, no vzhľadom na vek Fergie si podľa vlastných slov vystačia aj s dvoma potomkami. Axl Jack prišiel na svet 29. augusta. Speváčka nezačala svoju kariéru v šoubiznise hneď v hudbe, ako detská herečka sa totiž predstavila vo viacerých filmoch a seriáloch. Po obrovskom úspechu, ktorý zaznamenala ako členka skupiny The Black Eyed Peas, sa v roku 2006 rozhodla vyskúšať aj sólovú dráhu a vydala album The Dutchess. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies