Fenomenálny Djokovič vyhral turnaj v Paríži a odpútal sa od Rafaela Nadala

NETKY.SK • 8 November 2021, 09:56 • 2 min
Fenomenálny Djokovič vyhral turnaj v Paríži a odpútal sa od Rafaela Nadala

PARÍŽ – Srbská tenisová legenda Novak Djokovič zdolal ruského tenistu Daniila Medvedeva a vyhral svoj rekordy 37. titul na turnajoch ATP Masters.

slovakia

left justify in out

V tejto štatistike sa Djokovič odpútal od Rafaela Nadala

Tridsaťštyriročný Djokovič sa v počte titulov z prestížnych turnajov Masters odpútal od Španiela Rafaela Nadala, ktorý ich má na konte 36. Iný rekord prekonal už v sobotu, keď si zaistil post koncoročnej svetovej jednotky po siedmy raz v kariére. Informovala o tom agentúra AFP.

 

Djokovič na svojej ceste parížskym turnajom stratil 3 sety, prvý s Maďarom Fucsovicsom v šestnásťfinále. Druhý stratil v semifinálovom súboji s Poliakom Hurkaczom, ktorému po stratenom sete hneď "buchol" kanára.

 

A posledný tretí set stratil vo výbornom finálovom súboji proti ruskej tenisovej dvojke Daniilovi Medvedevovi. Ruský tenista vyhral prvý set pomerom 6:4, no Djokovič sa tradične oklepal a ďalšie dva sety vyhral pomerom 6:3

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona