Fenin sa v Tepliciach pokúsi o reštart kariéry

NETKY.SK • 2 Apríl 2014, 14:05 • 2 min
Fenin sa v Tepliciach pokúsi o reštart kariéry

TEPLICE - Bývalý český reprezentant vo futbale Martin Fenin, ktorý bol od zimného vyhadzovu zo Slavie Praha bez angažmánu, od utorka trénuje s tímom FK Teplice.

slovakia

left justify in out

Práve tento klub ho vychoval. "Môžem potvrdiť, že Martin sa s nami pripravuje. Má amatérsku zmluvu do leta. Potom sa uvidí, čo bude ďalej," uviedol podľa iDnes.cz hovorca FK Teplice Martin Kovařík.


Dvadsaťšesťročný útočník Fenin dostáva šancu na reštart kariéry, ktorú mu v predchádzajúcich rokoch pokazili zranenia, škandály a slabá forma. Niekdajší veľký talent, ktorý má na konte aj 16 zápasov a tri góly v seniorskej reprezentácii ČR, prestúpil v roku 2008 z Teplíc do nemeckého Eintrachtu Frankfurt. Hneď v prvom súťažnom stretnutí strelil hetrik, ale potom sa pomaly začal vytrácať zo zostavy bundesligistu. V roku 2011 odišiel do druholigového tímu Energie Cottbus. Tam sa však jeho futbalové problémy len stupňovali.

 

Navyše, Fenina začali trápiť depresie. V októbri 2011 vypadol z okna hotelovej izby a s krvnou zrazeninou na mozgu skončil v nemocnici. Po psychologickej liečbe sa vrátil k futbalu a v januári 2013 prestúpil do Slavie Praha. V drese "zošívaných" sa mu nedarilo a po roku bol bez angažmánu, vo februári sa dohodol s klubom na predčasnom ukončení zmluvy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies