Fenerbahce sa stretne s Krasnodarom, Makov Zenit nastúpi proti Anderlechtu

NETKY.SK • 12 December 2016, 14:00 • 2 min
Fenerbahce sa stretne s Krasnodarom, Makov Zenit nastúpi proti Anderlechtu

NYON - Futbalisti Fenerbahce Istanbul sa v jarnom šestnásťfinále Európskej ligy stretnú s FK Krasnodar. Rozhodol o tom pondelňajší žreb v sídle Európskej futbalovej únie (UEFA) vo švajčiarskom Nyone. V kádri tureckého klubu sú aj kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel s krajanom Miroslavom Stochom.

slovakia

left justify in out

Súperom ruského Zenitu Petrohrad, kde pôsobí Róbert Mak, bude Anderlecht Brusel. FC Kodaň narazí na Ludogorec Razgrad, Borussia Mönchengladbach si zmeria sily s Fiorentinou. Dánsky i nemecký tím sa do vyraďovacej časti EL dostali zo skupinovej fázy Ligy majstrov, v ktorej na ich súpiske figurovali Ján Greguš, resp. László Bénes.

 

V osudí nebol trojnásobný obhajca trofeje, FC Sevilla pokračuje v LM. Žrebovalo sa z dvoch košov - dvanásť víťazov skupín EL a štyria najlepší na tretích miestach v LM boli medzi nasadenými, tieto tímy budú mať výhodu domáceho prostredia v odvete. Nemohli sa stretnúť kluby z jednej základnej skupiny ani rovnakej krajiny, neprípustná bola tiež konfrontácia ruského a ukrajinského zástupcu.

 

Prvé zápasy šestnásťfinále sú na programe vo štvrtok 16. februára, odvety sa odohrajú o týždeň neskôr.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies