Fenerbahce nechce hrať, kým nazatknú strelca na autobus

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 09:09 • 2 min
Fenerbahce nechce hrať, kým nazatknú strelca na autobus

ANKARA - Turecký futbalový klub Fenerbahce Istanbul v pondelok informoval, že nemá v úmysle hrať ligové ani pohárové zápasy až dovtedy, kým páchateľ, ktorý strieľal na tímový autobus, nebude zadržaný.

slovakia

left justify in out

Kompetentní zareagovali na incident odložením tohtotýždňových stretnutí Super League a Tureckého pohára. "Sme presvedčení, že išlo o teroristický čin. Prijali sme toto rozhodnutie o odklade, pretože kladieme dôraz na psychický stav hráčov," uviedol šéf Tureckej futbalovej fedeerácie Yildirim Demirören.


Autobus vezúci futbalistov Fenerbahce sa v sobotu na diaľnici na severe Turecka blízko mesta Trabzon stal terčom útoku ozbrojeného muža. Neznámy páchateľ podľa Fenerbahce TV strieľal z brokovnice a zranil vodiča autobusu, ktorého transportovali do nemocnice. K zdravotnej ujme hráčov tureckého klubu nedošlo, keďže bezpečnostnej službe na palube sa včas podarilo vozidlo zastaviť. Istanbulčania sa vracali domov po triumfe 5:1 na pôde Rizesporu v 26. kole najvyššej tureckej súťaže. Z mesta Rize smerovali na letisko do susedného Trabzonu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies