Fenerbahce Istanbul angažoval stredopoliara Valbuenu

NETKY.SK • 13 Jún 2017, 20:27 • 2 min
Fenerbahce Istanbul angažoval stredopoliara Valbuenu

ISTANBUL - Turecký futbalový klub Fenerbahce Istanbul sa dohodol na príchode 32-ročného francúzskeho stredopoliara Matheiu Valbuenu. Bývalý francúzsky reprezentant odchádza po dvoch rokoch z Olympique Lyon, klub za neho zinkasuje 1,5 milióna eur.

slovakia

left justify in out

Prestupová čiastka sa môže navýšiť v závislosti od bonusov o ďalší milión eur. "S Mathieu Valbuenom podpíšeme kontrakt v momente, keď sa otvorí prestupové okno," uvádza sa v stanovisku klubu.

 

Kariéru francúzskeho futbalistu poznačila v nedávnej minulosti aféra s vydieraním, do ktorej sa zaplietol aj jeho reprezentačný kolega Karim Benzema. Valbuena strávil väčšinu svojho pôsobenia v profesionálnom futbale vo farbách Olympique Marseille, po škandále obliekal dres Dinama Moskva a Lyonu.

 

Fenerbahce sa plánuje výraznejšie posilniť po neúspešnej sezóne, v lige skončil až na tretej pozícii. Valbuena sa vo svojom novom pôsobisku stretne aj s dvojicou slovenských reprezentantov - Martinom Škrtelom a Miroslavom Stochom. Informoval portál sports.yahoo.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona