Fenati dva dni po skrate na VC San Marína ukončil kariéru

NETKY.SK • 11 September 2018, 10:41 • 2 min
Fenati dva dni po skrate na VC San Marína ukončil kariéru

RÍM - Taliansky jazdec Romano Fenati dva dni po skrate na VC San Marína MS cestných motocyklov ukončil kariéru. Počas nedeľňajších pretekov triedy Moto2 vo veľkej rýchlosti stlačil brzdu svojmu konkurentovi Stefanovi Manzimu.

slovakia

left justify in out

 

Vedenie tímu Marinelli Snipers zareagovalo na celý incident ukončením spolupráce s Fenatim. "Myslím si, že nastal čas odísť z motocyklového športu. Je koniec, zbohom," povedal Fenati pre taliansky denník La Repubblica.

Obaja pretekári sa počas VC San Marína dostali do konfliktu, ktorý vyvrcholil Fenatiho skratom, za čo ho vedenie šampionátu suspendovalo na dve nasledujúce VC. Jeho o tri roky mladšieho krajana potrestali stratou šiestich miest na štarte najbližšieho podujatia.

"Vždy som išiel na trať s cieľom zvíťaziť a byť Romanom Fenatim. Uvedomil som si však, že nikomu na mne nezáleží a nikto nezdieľa so mnou bolesť, ktorú v týchto dňoch prežívam. Usúdil som, že bude lepšie rozlúčiť sa s motocyklovým športom a naveky ukončiť kariéru," citovala Fenatiho agentúra DPA.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies