Fellaini dal do stávky svoj účes

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 16:25 • 2 min
Fellaini dal do stávky svoj účes

SAO PAULO - Ak belgickí reprezentanti získajú v Brazílii titul majstrov sveta, starostlivo pestovaný afroúčes Marouana Fellainiho pôjde dolu.

slovakia

left justify in out

Jeden z hrdinov obratu v úvodnom zápase Belgičanov na šampionáte proti Alžírsku to vonkoncom nepovažuje za utópiu. "V silách tohto tímu je vyhrať trofej. Ak sa to podarí, sľubujem, že si oholím hlavu," cituje stredopoliara Manchestru United oficiálna stránka Medzinárodnej futbalovej federácie fifa.com.

 

Fellaini nemá za sebou dobrú sezónu, po prestupe z Evertonu sa ako akvizícia Davida Moyesa za 27,5 milióna eur nepresadil. Na majstrovstvách sveta však pookrial, Alžírčanom strelil vyrovnávajúci gól na 1:1 a zavelil ním k obratu na 2:1, ktorý zavŕšil ďalší striedajúci hráč Dries Mertens. 

 

"Manchesterský Fellaini je ten istý hráč ako belgický. Kúpili ma pred rokom, mal som dobré aj zlé momenty. Prišlo zranenie, potom výmena trénera a tímu sa nedarilo. Uvidíme budúcu sezónu. Vynasnažím sa na sebe pracovať," povedal potomok marockých rodičov. Gól do alžírskej siete nepovažuje za odpoveď kritikom. "Nikomu nič nezazlievam ani nedlhujem. Gól patril môjmu tímu, mojej rodine a krajine. Sezóna je za mnou, teraz hrám na majstrovstvách sveta a zaujíma ma iba reprezentácia," dodal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies