Felipe Massa sa po domácej Veľkej cene rozlúčil s kariérou

NETKY.SK • 13 November 2017, 06:00 • 2 min
Felipe Massa sa po domácej Veľkej cene rozlúčil s kariérou

SAO PAULO - Felipe Massa sa rozlúčil s kolotočom F1 na domácej Veľkej cene Brazílie. Pilot tímu Williams obsadil v posledných pretekoch kariéry siedme miesto.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný Massa sa lúčil v Brazílii aj takto pred rokom, no napokon sa ešte dohodol so svojím tímom na jednoročnom pokračovaní spolupráce. Podľa jeho slov je toto rozhodnutie rozlúčiť sa s F1 už konečné. "Bude mi to veľmi chýbať. Dnes som cítil obrovské vzrušenie, nikdy na to nezabudnem," povedal Brazílčan na pódiu po skončení pretekov.

 

Massov 7-ročný syn Felipinho bol prvým otcovým gratulantom, keď sa mu prihovoril prostredníctvom tímového rádia: "Som na teba pyšný, otec. Tvoj štart bol výborný," povedal chlapec. Massa sa hneď po prvých metroch pretekov posunul z deviateho na šieste miesto.

 

Koniec kariéry Felipeho Massu znamená, že v efjednotke nebude súťažiť žiadny Brazílčan prvýkrát od roku 1969. Informovala o tom agentúra AP.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona