Felipe Anderson sa stal najdrahšou posilou v histórii West Hamu United

NETKY.SK • 15 Júl 2018, 14:18 • 2 min
Felipe Anderson sa stal najdrahšou posilou v histórii West Hamu United

LONDÝN - Účastník anglickej futbalovej Premier League West Ham United skompletizoval najdrahší prestup v histórii klubu. Z Lazia Rím priviedol brazílskeho stredopoliara Felipeho Andersona za necelých 40 miliónov eur, pričom konečná suma môže byť ešte vyššia vplyvom bonusov. Príchod produktívneho záložníka potvrdil oficiálny web "Kladivárov".

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Anderson pôsobil v talianskej Serie A od sezóny 2013/14 a nastupoval výlučne za rímske Lazio. V klube z "večného mesta" odohral dovedna 177 zápasov, v ktorých strelil 34 gólov a na ďalších 42 prihral. Pred odchodom do Európy bol hráčom brazílskeho FC Santos.

"Som veľmi šťastný, že som sa mohol stať súčasťou West Hamu. Je to klub s bohatou tradíciou, v ktorom hrali skvelí hráči ako Bobby Moore, Carlos Tévez alebo Paolo Di Canio. Boli tu idolmi a ja mám iba najvyššie ciele. Chcel by som sa im vyrovnať a stať sa tu legendou. Je to pre mňa splnený sen," povedal pre whufc.com Felipe Anderson.

West Ham United je v letnom prestupovom období mimoriadne aktívny, predstavil už siedmu posilu. Čílský tréner Manuel Pellegrini postupne získal Ryana Fredericksa, Jacka Wilshera, Fabiána Balbuenu, Lukasza Fabiaňského, Andrija Jarmolenka, Issu Diopa a najnovšie aj Felipeho Andersona.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies