Fehérváry sa vracia do prvého tímu Capitals

NETKY.SK • 4 Február 2020, 16:27 • 2 min
Fehérváry sa vracia do prvého tímu Capitals

WASHINGTON - Vedenie najlepšieho klubu súčasnej NHL sa rozhodlo povolať z farmy slovenského obrancu Martina Fehérváryho z farmárskeho Hershey Bears.

slovakia

left justify in out

Kríza v Caps? 

Capitals sa, aj keď to tak možno nevyzerá, obávajú straty prvého miesta vo východnej konferencii. Na chrbát im dýchajú Boston, Tampa či Pittsburgh. Všetky tieto tímy majú navyše rozbehnuté svoje víťazné série. Caps sú na tom trošku horšie. Z posledných 10-tich zápasov prehrali až 4, čo je na tento tím v aktuálnej sezóne neobvyklé. Možno aj preto sa rozhodli siahnuť po hráčochc z farmy.

 

 

img

 

Návrat slovenského obrancu

Jedným z nich je aj Slovák Martin Fehérváry, ktorý tak môže rozšíriť svoje doterajšie štatistiky v profilige z úvodu sezóny, v troch zápasoch zatiaľ nebodoval.

 

 

Sezóna na farme

Dvadsaťročný hokejista odohral v Hershey 45 zápasov, získal v nich 14 bodov (4+10). Medzi obrancami mu v rebríčku v počte asistencií patrí 17. miesto, okrem toho má na konte 12 plusových bodov. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies