Fedor: Spory v opozícii limitujú vytvorenie vlády bez Smeru

NETKY.SK • 29 December 2014, 08:53 • 2 min
Fedor: Spory v opozícii limitujú vytvorenie vlády bez Smeru

BRATISLAVA – Niektorí opoziční poslanci si podľa poslanca NR SR Martina Fedora ani neuvedomujú, že neustálym vytváraním sporov v opozícii, často aj osobného charakteru, limitujú zároveň možnosť postavenia vlády bez Smeru.

slovakia

left justify in out

Ako povedal pre agentúru SITA, viacerí," akože" opoziční politici sa radšej utiekajú ku kritike za každú cenu svojich partnerov v opozícii. „Robia to zrejme v domnienke vlastnej dôležitosti a snahe chytania pofidérnych politických bodov. Ich cieľom je asi len znova sedieť v poslaneckých laviciach a kritizovať každého a všetko," vyhlásil.

 

Fedor je však presvedčený, že ľudia vo väčšine prípadov požadujú normálnu, vecnú politiku, bez chytráčenia a permanentných konfliktov. Verí, že budúca politická garnitúra bude zastúpená politikmi, ktorí sú čitateľní, hodnotovo ukotvení a ktorých je aj v opozícii stále dosť. „Bude len na nás, či ako opoziční politici dokážeme ukázať ľuďom nádej na lepšiu budúcnosť, lepší život, bezpečnosť. Nie bezradnosť, prázdne politikárčenie a vzájomné útoky medzi sebou. Chcem, aby Slovensko malo programovú, hodnotovú a politickú alternatívu voči vláde, ktorá dnes nevládne, ale skôr ovláda Slovensko," povedal poslanec NR SR Martin Fedor. 

 

Martin Fedor v novembri vystúpil z SDKÚ-DS, v decembri si podal aj prihlášku do strany Sieť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies