Fedor Emelianenko sa vracia do ringu, poznáme jeho súpera

NETKY.SK • 21 December 2015, 16:10 • 2 min
Fedor Emelianenko sa vracia do ringu, poznáme jeho súpera

NEW YORK - Bude ním Jaideep Singh, je to nováčik vo svete MMA, jeho skóre je 2 výhry a 0 prehier. Na začiatku keď ohlásili návrat cisára hneď potom predstavili aj jeho súpera a bol to práve on.

slovakia

left justify in out

No fanúšikovia sa hneď ozvali, či si vedenie Rizin Fighting nerobí srandu. Singh je v podstate neznáme meno, má minimum skúseností. Pre MMA robil kickbox kde bol priemerným zápasníkom, no v MMA zatiaľ neukázal nič extra. Vedenie Rizinu ho po ohlasoch fanúšikov hneď poslalo do zápasu na DEEP 73 aby zistili niečo o jeho štýle boja. Singh nesklamal vyhral s TKO ale vedenie sa predsa rozhodlo, že ho zo zápasu odvolá.

 

Fanúšikov by asi najviac potešil zápas proti Tsuyoshi Kosaku aby sa uskutočnil ich tretí o všetkom rozhodujúci zápas. Ale Japonec nakoniec dostal za súpera amerického Jamesa Thompsona. Jeden čas sa šepkalo, že súperom Emelianenka by mohol byť Bigfoot Silva ale bohužiaľ jeho zmluva s UFC nepustí, takže je z hry vylúčený. Kvôli tomuto istému problému odmietli Sakakibarovi aj Wanderlei Silva, Randy Couture a odvtedy už "legenda na dôchodku" Mirco Cro Cop. Tak a takto sa dostal naspäť do hry Jaideep Singh.

 

Sakakibara pri predstavovaní novej organizácie povedal, že súper Emelianenka bude meno ktoré bude niečo znamenať pre budúcnosť MMA. Emelianenko zasa povedal, že chce zápasiť s najlepšími. No vyzerá to trocha tak, že veľkú úlohu v jeho návrate hrajú peniaze. Sám Fedor povedal, že v Japonsku dostal zmluvu ktorá je preňho oveľa výhodnejšia ako zmluva z UFC. Podľa jeho slov by nedostal toľko pocty od Whita ako teraz od Japoncov. Do začiatku Rizinu ostáva ešte pár týždňov, tak fanúšikovia ešte tajne dúfajú, že ich Rizin na čele s Sakakibarom prekvapí, a dodrží slovo o súperovi ktorý mu bude aspoň trocha vyrovnaný a bude znamenať niečo pre budúcnosť MMA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies