Fedor Emelianenko rokuje s UFC

NETKY.SK • 10 August 2015, 12:41 • 2 min
Fedor Emelianenko rokuje s UFC

LAS VEGAS - Pred pár týždňami vyplávala na svet informácia, že Fedor Emelianenko sa chystá na návrat. Odvtedy sa o tom veľa nehovorilo. V stredu sme sa však dozvedeli, že Fedor chce bojovať proti najlepším a to v UFC. Fedor bol hosťom na jednej diskusií v Kaukaze, kde počas tlačovky odpovedal na otázky mladých fanúšikov.

slovakia

left justify in out

"Chuť bojovať mám jednoducho v krvi. Štrnásť rokov som bol súčasťou športu, tréningy a súťaženie znamenajú môj život. Počas týchto rokov som chcel aj niečo iné ako bojovať a to bolo predávanie skúseností a techník, ktoré ovládam. K návratu som sa rozhodol až potom, ako som všetko konzultoval so svojimi trénermi. Samozrejme aj rodina ma v tomto podporuje. Musím sa priznať, že s manželkou som mal veľmi zdĺhavý rozhovor, kým mi dala požehnanie aby som sa mohol vrátiť. Ale našiel som vhodné slová a presvedčil som Xenju. V každom mojom kroku ma podporuje. A moja mama...mama sa o mňa veľmi bojí. Hneď som jej volal, a povedal jej o svojich plánoch. Ale vonkoncom rozhodnutie bolo v mojich rukách. Teraz prebiehajú rokovania s  viacerými organizáciami ale hlavne s UFC. Myslím si, že v blízkej budúcnosti sa určite dohodneme. Čo sa týka súpera, musím povedať, že možnosti musia byť v súlade s mojimi predstavami. Chcem zápasiť proti najsilnejším na svete, teraz konkrétne so  šampiónom UFC Fabriciom Werdumom. Ale kvôli tomu, že som tri roky nezápasil chcem mať možnosť rozhodnúť o prvom súperovi, chcem si ho predtým pozrieť. Teraz ma čaká naberanie starej formy, hneď ako sa vrátim domov začínam s prípravou."

 

Čo k tomu povie  Fabricio Werdum? Asi to čo Fedor: teší sa výzve, no UFC mu určite nedá tituloví zápas hneď po návrate.

 

Celý rozhovor: 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona