Fedor Emelianenko bude opäť zápasiť: Pokračuje ďalej v Bellatore FC

NETKY.SK • 23 November 2016, 10:46 • 2 min
Fedor Emelianenko bude opäť zápasiť: Pokračuje ďalej v Bellatore FC

NEW YORK - To o čom sa doteraz iba šepkalo sa stalo skutočnosťou, Fedor Emelianenko sa predstaví v druhej najprestížnejšej organizácií sveta Ballator FC.

slovakia

left justify in out

Po poslednom zápase Emelianenka sa veľa špekulovalo kde vlastne bude pokračovať svoju zápasnícku kariéru. Jeho prvý zápas po veľkom návrate sme mohli sledovať v organizácií Rizin FC druhý už v EFN-Eurasia Fight Night.

 

Fanúšikovia si mysleli, že to bude práve Rizin FC nakoľko chystajú bezváhový turnaj "veteránov" na ktorom uvidíme mená ako Cro Cop alebo Wanderlei Silva. Aj keby to neboli top zápasníci aj tak sú to veľké mená oproti jeho posledným dvom súperom. Boli to Jaideep Singh a Fabio Maldonado. Singh mal vtedy iba dva zápasy a Maldonado má z posledných 5 zápasov 4 prehry.

 

Cez víkend sa potvrdilo, že Rizin FC vypadáva z hry, lebo Bellator FC oficiálne oznámil viaczápasový kontrakt s posledným cisárom. Jeho debut uvidíme 18. februára proti Mattovi Mitrionemu.

 

 

 

Mitrione je 38 ročný americký zápasník z tímu Blackzilians, ktorý zápasí ťažkú váhu. Jeho doterajšie skóre je 11 výhier a 5 prehier. Z tých výhier ukončil zápasy predčasne s K.O. až 10 krát, takže sa jedná o ozajstného bombardéra. Mitrione sa objavil v show TUF 10 a je bývalým hráčom NFL. V UFC má 15 zápasov z ktorých 5 prehral. V organizácií Bellator FC je od tohto roku a na konte má dve víťazstvá z dvoch zápasov.

 

Bude to pre Emelianenka určite zatiaľ najtvrdší súper od svojho návratu. Ale je to stále klasik, tak sa máme určite na čo tešiť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies