Federer znížil stratu na Djokoviča, Cibulková sa posunula na 11. miesto

NETKY.SK • 3 November 2014, 10:12 • 2 min
Federer znížil stratu na Djokoviča, Cibulková sa posunula na 11. miesto

NEW YORK - Srbský tenista Novak Djokovič je stále na čele mužského svetového rebríčka ATP Entry, jeho náskok pred Švajčiarom Rogerom Federerom sa však znížil na 1310 bodov.

slovakia

left justify in out

"Nole" síce obhájil titul na záverečnom podujatí Masters 1000 v Paríži, odpočítali sa mu však body za vlaňajší triumf na Turnaji majstrov v Londýne.

 

O poste koncoročnej jednotky sa rozhodne práve v londýnskej 02 aréne, mužský Masters odštartuje úvodnými zápasmi v skupinách v nedeľu 9. novembra. Najlepší slovenský singlista Martin Kližan klesol v rebríčku z 32. na 33. priečku, keď ho predstihol Španiel Fernando Verdasco. Ak by na nej zotrval, na úvodnom grandslame novej sezóny Australian Open by nebol medzi nasadenými. Lukáš Lacko je 77.

 

Pozíciu koncoročnej ženskej svetovej jednotky si vďaka triumfu na MS WTA Tour v Singapure už v predstihu zabezpečila Američanka Serena Williamsová. Druhá je Ruska Maria Šarapovová a tretia Rumunka Simona Halepová. Slovenka Dominika Cibulková sa vďaka dvom víťazstvám v základnej skupine na "malých" MS v Sofii posunula na 11. pozíciu pred Rusku Jekaterinu Makarovovú. Magdaléna Rybáriková je 51., Jana Čepelová 53., Daniela Hantuchová 64., a Anna Karolína Schmiedlová 73.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies