Federer zhypnotizoval amerického mladíka Tiafoeho

NETKY.SK • 16 December 2015, 14:06 • 2 min
Federer zhypnotizoval amerického mladíka Tiafoeho

BRATISLAVA - Mladého amerického tenistu Francesa Tiafoeho paralyzovala smska, ktorú dostal od slávneho iného hráča a zároveň spolumajiteľa marketingovej spoločnosti.

slovakia

left justify in out

"Počas Orange Bowlu s nami boli aj víťazi predchádzajúcich dvoch ročníkov a Tiafoemu pípol mobil. Čítal si tú správu akoby mimochodom, aby to nevyznelo neúctivo k zvyšku spoločnosti, ale potom s k nej vrátil a niekoľko sekúnd bol ako zhypnotizovaný. Napokon vyhlásil, že mu písal Roger Federer. Mysleli sme si, že žartuje, on však podal telefón Katie Swanovej a tá nám prečítala obsah. Všetci sme mu gratulovali," cituje web Spazio Tennis taliansku juniorku Isabellu Tcherkesovú Zadeovú.

Federer, ktorý má zastupiteľskú firmu Team 8, podľa Tennis World Tiafoemu adresoval takúto ponuku: "Nazdar, Frances. Som Roger Federer a hovoril som si, že by sme sa mohli porozprávať o Tvojom manažmente v rámci ambície poskytnúť Ti nejaké odporúčania, ak chceš. Sám som mal s týmto aspektom určité problémy v začiatkoch mojej kariéry a možno by som Ti mohol pomôcť robiť dobré rozhodnutia. Dúfam, že si čoskoro podebatujeme. S prianím všetkého najlepšieho Roger."

Sedemnásťročný Tiafoe kedysi bol na druhej pozícii v tzv. kombinovanom mládežníckom hodnotení podľa ITF. Medzi seniormi momentálne figuruje zverenec Josého Higuerasa na 179. priečke v renkingu ATP.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona