Federer zaskočil súperov novou úderovou zbraňou, začal s ňou zo žartu

NETKY.SK • 25 August 2015, 12:30 • 2 min
Federer zaskočil súperov novou úderovou zbraňou, začal s ňou zo žartu

CINCINNATI - Švajčiarsky tenisový "maestro" Roger Federer sa minulý týždeň prepracoval k svojmu už siedmemu titulu v americkom Cincinnati aj zásluhou nového úderu, ktorým zaskočil viacerých súperov vrátane Srba Novaka Djokoviča vo finále.

slovakia

left justify in out

"Skúšal som to na tréningoch najprv prevažne zo žartu. Proboval som to však znova, znova a znova a ukázalo sa, že mi to nerobí priveľké problémy," povedal podľa magazínu Tennis Federer o svojom agresívnom halfvolejovom returne z hĺbky dvorca.


"Niekomu to môže narušiť rytmus pri podaní a možno trochu aj brnkať na psychiku. Navyše, ak sa úspešnosť pohybuje nad 50 %, niet dôvodu nerobiť to pomerne často. Samozrejme, potrebujem si vyhodnocovať, kedy je vhodná chvíľa. Teší ma však, že keď to skúšam, nevyznievam nejako smiešne. Pre mňa je to aj zábava," skonštatoval Federer.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies