Federer v IPTL namiesto Nadala

NETKY.SK • 22 September 2014, 16:59 • 2 min
Federer v IPTL namiesto Nadala

NAÍ DILLÍ - Švajčiarsky tenista Roger Federer nahradí španielskeho iného bývalého lídra svetového rebríčka ATP Rafaela Nadala v tíme "Indických es" v rámci zimného medzisezónneho projektu International Premier Tennis League (IPTL). Informáciu priniesol web IPTL.

slovakia

left justify in out

S Federerom tvoria káder Aces Američan Pete Sampras, Francúzi Gael Monfils a Fabrice Santoro, Indovia Rohan Bopanna a Sania Mirzová a Srbka Ana Ivanovičová. 

 

Prvý zo štyroch turnajov sa uskutoční 28. - 30. novembra na Filipínach. Súťaž štyroch miešaných družstiev budú hostiť aj Singapur (2. - 4. decembra), Bombaj (6. - 8. decembra) a Dubaj (11. - 13. decembra). Pre hráčov je na rozdelenie pripravených 24 miliónov USD. Každé družstvo pozostáva zo šiestich až desiatich členov. V rámci jedného stretnutia sa uskutočnia dvojhra mužov, dvojhra žien, štvorhra mužov, miešaná štvorhra a dvojhra legiend. O víťazovi pritom rozhodne počet gemov, nie bodov. V kádri Singapore Lions je aj Slovenka Daniela Hantuchová. 

 

Nadal premaródoval s pravým zápästím celú letnú zámorskú sériu turnajov na tvrdom povrchu vrátane newyorských grandslamových US Open. Do diania sa vráti 25. septembra na exhibícii v kazašskej Astane. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies