Federer už s raketou v ruke, hoci kouč avizoval až október

NETKY.SK • 23 August 2016, 13:40 • 2 min
Federer už s raketou v ruke, hoci kouč avizoval až október

BAZILEJ - Fanúšikovia švajčiarskeho tenistu Rogera Federera majú dôvod na optimizmus: pauzujúci grandslamový rekordér už obnovil svoju hernú prípravu.

slovakia

left justify in out

"Skvelý pocit," uviedol 35-ročný niekdajší líder svetového rebríčka Federer na twitteri, pridal fotografiu z prípravy na zelenej antuke, na facebook zase zavesil video. Švajčiarov kouč a zároveň daviscupový kapitán krajiny helvétskeho kríža Severin Lüthi pritom po júlovom oznámení predčasného konca Federerovej sezóny 2017 avizoval, že s obnovením tenisovej zložky prípravy predbežne rátajú až na október - pripomenul Tennis World. Momentálne štvrtý muž renkingu Federer si dáva dokopy ľavé koleno a chrbát a najbližšie by mal hrať až v januári 2017 na perthskom Hopmanovom pohári s Belindou Bencicovou, teraz sa však objavili špekulácie, že možno predsa len ešte stihne niekoľko tohtoročných podujatí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies