Roger Federer odhalil v nedávnom rozhovore svoje plány

NETKY.SK • 30 August 2018, 13:56 • 2 min
Roger Federer odhalil v nedávnom rozhovore svoje plány

ŽENEVA - Švajčiarsky tenista Roger Federer odhalil v nedávnom rozhovore svoje plány na prípadnú rozlúčku s kariérou. Dvadsaťnásobného grandslamového šampióna potešila informácia o pridelení konania budúcoročného Laver Cupu švajčiarskemu mestu Ženeva.

slovakia

left justify in out

"Keď bolo oznámené, že Ženeva má záujem privítať Laver Cup, začal som snívať o tom, že by to bolo niečo neuveriteľné a neskutočné pre koniec mojej kariéry," zdôveril sa Federer pre francúzsky denník L´Equipe a švajčiarsku stanicu SRF, cituje ho portál tenisovysvet.cz.

"Mohol by som sa porozprávať so všetkými špičkovými hráčmi, s Big Four a Stanom Wawrinkom," prezradil 36-ročný Federer svoje plány. Naznačil tak, že by pri svojej rozlúčke s hráčskou kariérou rád videl Rafaela Nadala, Novaka Djokoviča, Andyho Murrayho a Stana Wawrinku. Všetci títo tenisti určovali v uplynulých rokoch nové trendy v tenise. "Možno by sa mi podarilo zohnať toľko špičkových hráčov, s ktorými by sme si spoločne zahrali a do Ženevy, ktorá tenis miluje, by sme priniesli skutočne skvelú udalosť," dodal Federer.

Laver Cup sa premiérovo uskutočnil vlani v Prahe. Proti sebe nastúpili výbery Európy a sveta, z víťazstva sa tešil tím Európy. Tohtoročnú edíciu bude hostiť americké Chicago (21.- 23. septembra).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona