Federer si prekvapivo po deviatich rokoch zahrá v Gstaade

NETKY.SK • 2 Júl 2013, 17:35 • 2 min
Federer si prekvapivo po deviatich rokoch zahrá v Gstaade

LONDÝN - Švajčiarsky tenista Roger Federer bude po deviatich rokoch hrať na antukovom podujatí v Gstaade v rodnej krajine.

slovakia

left justify in out

"Som mimoriadne nadšený, že si v lete zahrám vo Švajčiarsku, a to na podujatí, ktoré mi v roku 1998 dalo moju prvú voľnú kartu v kariére," oznámil v utorok niekdajší líder svetového rebríčka ATP Federer prostredníctvom Twitteru.

Tridsaťjedenročný bazilejský rodák ako 7-násobný a úradujúci wimbledonský šampión prehral minulú stredu už v 2. kole na londýnskej grandslamovej tráve s Ukrajincom Sergijom Stachovským. Na predchádzajúcich 36 podujatiach veľkej štvorky sa pritom prebojoval bez výnimky aspoň do štvrťfinále. Federer naposledy hral na antuke v Gstaade v roku 2004 a vtedy získal titul. Podujatie ATP World Tour 250 Crédit Agricole Suisse Open sa začne 22. júla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona