Federer si nenechá utiecť prírastok do rodiny

NETKY.SK • 24 Marec 2014, 14:28 • 2 min
Federer si nenechá utiecť prírastok do rodiny

MIAMI - Švajčiarsky tenista Roger Federer nešpecifikoval odhadovaný termín očakávaného prírastku do rodiny, ale predznamenal, že si v predmetnom období určite zoberie voľno.

slovakia

left justify in out

"Jednoznačne je pre mňa top prioritou vyjadriť prítomnosťou podporu pri jednej z najúžasnejších udalostí. Za svet si to nechcem nechať utiecť. Na okruh sa vrátim, keď nastane vhodný čas. Nejako to dám dokopy," cituje magazín Tennis niekdajšieho lídra renkingu Federera počas turnaja ATP World Tour Masters 1000 Sony Open Tennis v Miami na Floride. 

 

Portál 20minuten predminulý týždeň s odvolaním sa na nekonkretizovaný vlastný zdroj referoval, že Federer a jeho manželka, bojnická rodáčka Miroslava Vavrinecová, znova budú mať dvojičky k dcérkam Myle Rose a Charlene Rive, ktoré prišli na svet 23. júla 2009. Federerovci oznámili očakávanie rozšírenia famílie presne na Štedrý deň. Podľa spomenutého švajčiarskeho média je termín v júli. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies