Federer sa zastavil pri Maďarsku, hral by ho DiCaprio

NETKY.SK • 9 Október 2013, 13:17 • 2 min
Federer sa zastavil pri Maďarsku, hral by ho DiCaprio

WOLLERAU - Švajčiarsky tenista Roger Federer má distingvované vyžarovanie, ale v utorok sa prostredníctvom Twitteru riadne rozšupol a ponúkol odberateľom svojich príspevkov na Twitteri viacero humorných odpovedí v rámci spovedačiek pod tagom AskRF. Označil svoj rukopis za neohrabaný, posťažoval sa, že dcérky-dvojičky ho pri tenisových lekciách ignorujú a vybral si Leonarda DiCapria na prípadné stvárnenie v biografickom filme.

slovakia

left justify in out

"Kambodža, Vietnam, Botswana, Namíbia, Keňa, Tanzánia, Nórsko, Maďarsko a veľa ďalších," zabrúsil 32-ročný niekdajší líder svetového rebríčka na hranice Slovenska vo virtuálnych cestovateľských plánoch. Manželka Mirka pritom pochádza z Bojníc. "Wimbledonskej streche" Federer uznal, že určite bola zodpovedná za jeho vlaňajší triumf v All England Lawn Tennis and Croquet Clube v grandslamovom Londýne.

Bazilejský rodák podotkol, že vo vesmíre by potreboval na zápas iba jednu loptičku, takže dal tejto alternatíve prednosť pred hraním na morskom dne. Troma slovami by sa charakterizoval takto: áno, nie, áno. Ak by Federer mal byť zvieraťom, potom vraj levom alebo kravou - konkrétne švajčiarskou. Majiteľovi konta "rafanadalfanbr" odporučil, aby pouvažoval nad zmenou označenia. Na zistenie, že s Rafaelom Nadalom nie sú na Twitteri virtuálne prepojení, uviedol: "Moja španielčina je poslabšia, ale začnem ho sledovať." Dodatočne zobral na milosť aj Novaka Djokoviča: "Moja srbčina je ešte horšia ako španielčina, ale zapojím sa."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies