Federer sa vráti už 9. decembra v IPTL

NETKY.SK • 26 November 2016, 16:22 • 2 min
Federer sa vráti už 9. decembra v IPTL

HAJDARÁBAD - Švajčiarsky tenista Roger Federer sa mimo oficiálnych medzinárodných štruktúr vráti do diania už o necelé dva týždne.

slovakia

left justify in out

Predstaví sa na záverečnom treťom miniturnaji ázijskej medzisezónnej súťaže miešaných nadnárodných družstiev International Premier Tennis League (IPTL) v drese Indian Aces 9. - 11. decembra v indickom Hajdarábade. IPTL o tom informovala na svojom verifikovanom twitterovom konte. Úvodné dva turnaje IPTL sa uskutočnia 2. - 4. decembra v japonskej Saitame a 6. - 8. decembra v Singapure.

Niekdajší líder singlového renkingu Federer oznámil 26. júla predčasný koniec svojej sezóny, doprial si čas na doliečenie operovaného kolena a háklivého chrbta. Do súťažného ročníka 2017 vstúpi 1. - 7. januára v austrálskom Perthe po boku krajanky Belindy Bencicovej na Hopmanovom pohári miešaných reprezentačných družstiev. Tridsaťpäťročný bazilejský rodák Federer momentálne figuruje na 16. priečke vo svetovom rebríčku vo dvojhre.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies