Federer s Wawrinkom za niekoľko hodín vypredali exhibíciu

NETKY.SK • 7 Október 2014, 14:21 • 2 min
Federer s Wawrinkom za niekoľko hodín vypredali exhibíciu

ŽENEVA - Švajčiarski tenisti Roger Federer a Stan Wawrinka za niekoľko hodín vypredali benefičnú exhibíciu Match for Africa 2, ktorá sa uskutoční 21. decembra v aréne Hallenstadion v Zürichu s kapacitou viac ako 16 000 divákov.

slovakia

left justify in out

Lístky stáli 70 - 210 švajčiarskych frankov. Výťažok pôjde v prospech Federerovej nadácie. Informáciu priniesol web Corriere del Ticino.

 

Je možné, že pre držiteľov zlata vo štvorhre z pekinských OH 2008 Federera a Wawrinku zároveň pôjde o oslavu zisku daviscupovej trofeje, keďže Švajčiari absolvujú 21. - 23. novembra finále vo Francúzsku. 

 

Akcia Match for Africa 1 sa konala v decembri pred štyrmi rokmi tiež v Zürichu a Federer vtedy hral so Španielom Rafaelom Nadalom (4:6, 6:3, 6:3). Vyzbieralo sa 2 524 899 CHF na vzdelávanie detí v Etiópii, Tanzánii, Malawi, Zimbabwe, ale tiež v Juhoafrickej republike, odkiaľ pochádza Federerova mama. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies