Federer prijal Murrayho pozvanie na november do Glasgowa

NETKY.SK • 10 Február 2017, 09:22 • 2 min
Federer prijal Murrayho pozvanie na november do Glasgowa

GLASGOW - Švajčiarsky čerstvo už 18-násobný grandslamový šampión Roger Federer prijal pozvanie lídra svetového rebríčka tenistov vo dvojhre Andyho Murrayho z Veľkej Británie zahrať si 7. novembra na charitatívnej exhibičnej akcii v hale SSE Hydro v škótskom Glasgowe.

slovakia

left justify in out

Informáciu o súhlase 35-ročného renomovaného hosťa priniesol napríklad Sporting Life. Od októbra je známe, že 29-ročný Murray sa recipročne predstaví na podobnej Federerovej akcii Match for Africa 3 v aréne Hallenstadion vo švajčiarskom Zürichu v pondelok 10. apríla.

 

Murrayho premiérovú benefíciu vypredali za 48 hodín a vyniesla 300 000 libier pre rôzne organizácie na pomoc deťom. Súčasťou druhého ročníka bude aj zábavnejšie poňatá štvorhra s účasťou Andyho Murrayho, jeho deblovo zameraného brata Jamieho, Tima Henmana a Mansoura Bahramiho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona