Federer prežíva vynikajúce obdobie a potvrdzuje to výbornými výkonmi

NETKY.SK • 13 August 2017, 09:24 • 2 min
Federer prežíva vynikajúce obdobie a potvrdzuje to výbornými výkonmi

MONTREAL - Švajčiarsky tenista Roger Federer prežíva vynikajúce obdobie a potvrdzuje to výbornými výkonmi aj na Rogers Cupe v Montreale. Druhý nasadený hráč si v semifinále poradil s holandským súperom Robinom Haasem v dvoch setoch 6:3 a 7:6 (5) a zaznamenal tak už šestnáste víťazstvo v rade, čo je jeho najdlhšia séria triumfov za uplynulých päť rokov.

slovakia

left justify in out

Vo svojom šiestom finále v prebiehajúcej sezóne, prvých päť vyhral, si zmeria sily s nemeckým mladíkom Alexandrom Zverevom. Štvrtý hráč pavúka vyradil v semifinále Kanaďana Denisa Šapovalova po setoch 6:4 a 7:5.

 

Federer pritom pred začiatkom turnaja uvažoval, že sa z neho odhlási. "Som veľmi rád, že som sem nakoniec prišiel. Bolo to dobré rozhodnutie. Keby som vedel, že sa dostanem až do finále, hneď by som súhlasil, že prídem. No niekedy proste musíte počkať a uvidíte, ako sa budete cítiť. Najviac ma teší, že som zdravý. Myslím si, že sa zlepšila aj moja koncentrácia a moja hra," citovala ho agentúra AP.

 

dvojhra - štvrťfinále:

Roger Federer (2-Švaj.) - Robin Haase (Hol.) 6:3, 7:6 (5), Alexander Zverev (4-Nem.) - Denis Šapovalov (Kan.) 6:4, 7:5

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies