Federer pred Parížom možno stihne antukovú rozcvičku

NETKY.SK • 31 December 2015, 12:32 • 2 min
Federer pred Parížom možno stihne antukovú rozcvičku

BERN - Švajčiarsky tenista Roger Federer napokon zrejme predsa len bude mať turnajovú rozcvičku na antuke pred parížskym grandslamovým Roland Garros (22. mája - 5. júna) na predmetnom povrchu.

slovakia

left justify in out

"Kvôli fanúšikom nerád odrieka naplánované podujatia. Nebude však problém, dodatočne zahrnúť nejaký turnaj do plánov," vysvetlil kapitán švajčiarskej daviscupovej reprezentácie a Federerov spolutréner Severin Lüthi pre Berner Zeitung absenciu príslušného turnaja v predbežnom rozpise vystúpení granslamového rekordéra na rok 2016. Lüthi nevylúčil, že Federer na OH v brazílskom Riude Janeiro okrem dvojhry a mixu s Martinou Hingisovou odohrá aj štvorhru mužov po boku Stana Wawrinku, s ktorým získal deblovú zlatú medailu v Pekingu 2008: "Tri rôzne disciplíny by síce neboli bez nárokov, ale je to zvládnuteľné."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies