Federer potvrdil Hopman Cup: Som fit a pripravený na návrat

NETKY.SK • 19 December 2016, 18:02 • 2 min
Federer potvrdil Hopman Cup: Som fit a pripravený na návrat

BRATISLAVA - Švajčiarsky bývalý líder svetového rebríčka tenistov vo dvojhre Roger Federer potvrdil, že do súťažného diania sa po vynechaní druhej polovice sezóny 2016 vráti už 1. - 7. januára 2017 na Hopmanovom pohári miešaných reprezentačných tímov v austrálskom Perthe. Bude hrať s Belindou Bencicovou.

slovakia

left justify in out

"Som fit a pripravený na návrat!" uviedol 35-ročný bazilejský rodák na facebooku.

Federer zároveň pripravil špeciálnu akciu pre svojich fanúšikov. Vo štvrtok 22. decembra od 14.00 h dubajského času (11.00 h SEČ) absolvuje verejný tréning v SAE, prenos ponúkne na twitteri a periscope. Následne online odpovie na otázky. Federer sa v Dubaji v ostatnom období pripravoval s mladými americkými sparingpartnermi Ernestom Escobedom a Mackenziem McDonaldom a Francúzom Lucasom Pouillem. V SAE sú s ním aj tenisový superkouč Ivan Ljubičič, daviscupový kapitán Severin Lüthi a kondičný tréner Pierre Paganini.

Momentálne 16. hráč singlového renkingu Federer sa pôvodne mal 9. - 11. decembra v indickom Hajdarábade zapojiť ako akvizícia tímu Indian Aces do exhibičnej ázijskej medzisezónnej súťaže regionálnych nadnárodných miešaných družstiev International Premier Tennis League, ale IPTL napokon priznala, že nemá dostatok prostriedkov na honorár pre hviezdu. Grandslamový rekordér Federer oznámil 26. júla predčasný koniec svojej sezóny, doprial si čas na doliečenie operovaného kolena a háklivého chrbta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies