Federer oslávi už 36. narodeniny, do Montrealu sa vracia po šiestich rokoch

NETKY.SK • 2 August 2017, 11:34 • 2 min
Federer oslávi už 36. narodeniny, do Montrealu sa vracia po šiestich rokoch

MONTREAL - Svetová tenisová trojka Roger Federer ohlásila, že sa zúčastní na budúcotýždňovom turnaji ATP Montreal Masters. Bude to jeho návrat do Montrealu po šiestich rokoch.

slovakia

left justify in out

"Som šťastný, že sa môžem vrátiť do Montrealu, kde som mal šancu hrať pred mnohými rokmi. Sezóna 2017 je vzrušujúca a skutočne pracujem tvrdo, aby som sa vrátil na kurt," povedal fenomenálny švajčiarsky tenista pre Tennis Canada, ktorý budúci utorok dovŕši tridsaťšesť rokov práve v Montreale.

"Dnes oslavujeme a oslavy budú pokračovať niekoľko dní a špeciálne v utorok 8. augusta, keď bude mať narodeniny Federer," vyslovil sa riaditeľ turnaja Eugéne Lapierre. "Som si istý, že od fanúšikov v Montreale sa mu dostane privítania, aké si zaslúži," dodal.

Federer sa bude usilovať o svoju tretiu korunu na kanadskom podujatí, ale o prvú v Montreale - po dvoch triumfoch v Toronte (2004, 2006).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona