Federer možno vymení Roland Garros za narodenie tretieho dieťaťa

NETKY.SK • 16 Apríl 2014, 18:42 • 2 min
Federer možno vymení Roland Garros za narodenie tretieho dieťaťa

MONTE CARLO - Švajčiarsky tenista Roger Federer sa rozhodol. V prípade, že si to situácia vyžiada, tak s radosťou vymení účasť na tohtoročnom turnaji Roland Garros za to, aby bol pri príchode na svet svojho tretieho dieťaťa. Informovala agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

Svetový hráč číslo štyri oznámil túto správu v stredu po víťaznom úvodnom zápase na turnaji Monte Carlo Masters nad Čechom Radkom Štěpánkom (6:1, 6:2). Keďže termín príchodu nového potomka na svet Federer a jeho rodina dobre utajujú, nikto nevie, kedy sa tak stane.

     

"Budeme o tom hovoriť, keď sa to stane. V tomto momente je na to ešte priskoro," reagoval Federer, ktorého účasť na parížskej antuke od 26. mája do 8. júna je tak ohrozená. Spoločne s manželkou Mirkou dokázali udržať v tajnosti všetky detaily. Aj preto sa objavujú v médiách rôzne správy vrátane informácií o tom, že na svet prídu ďalšie dvojčatá.
     

"Pre mňa je priorita byť pri pôrode, aby som podporil moju manželku," dodal otec štvorročných dvojičiek Myla Rose a Charlene Riva. Ich narodenie bolo perfektne načasované, keďže prišli na svet v júli 2009 po konci Wimbledonu a pred turnajom Masters v Kanade začiatkom augusta. "Mám odohratých dosť zápasov. Ak vynechám turnaj alebo zápas, tak to pre mňa v zásade nič nemení. Keďže nevieme presný termín, tak si zatiaľ užívam hranie," uzavrel rodák z Bazileja.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies