Federer dáva prednosť rodine, na Roland Garros však chýbať nebude

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 10:52 • 2 min
Federer dáva prednosť rodine, na Roland Garros však chýbať nebude

LONDÝN - Roger Federer uviedol, že sa neponáhľa s návratom do súťažného tenisu, ale plánuje štartovať na Roland Garros. Grandslamový turnaj na parížskej antuke sa začne 25. mája, teda dva týždne potom, čo sa Federerovcom narodili druhé dvojičky.

slovakia

left justify in out

Federerova manželka Mirka porodila dvoch chlapcov, ktorí dostali mená Leo a Lenny. Zaujímavosťou je, že v júli 2009 sa im takisto narodili dvojičky, dievčatá Charlene Riva a Myla Rosen.

 

"Roger plánuje hrať v Roland Garros a ešte sa na poslednú chvíľu rozhodne, či bude hrať v Ríme. Všetko závisí od toho, ako sa bude vyvíjať situácia u neho v rodine," skonštatoval hráčov agent Tony Godsick pre portál ATPWorldTour.com

 

Tridsaťdvaročný Federer štartoval na 57 grandslamových turnajoch v rade a jeho účasť na Roland Garros bude šestnásta v poradí. Informovala agentúra dpa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies