Federation cup: Talianská tenistka Giorgiová vo februári proti Slovenkám nenastúpi

NETKY.SK • 17 Október 2016, 15:17 • 2 min
Federation cup: Talianská tenistka Giorgiová vo februári proti Slovenkám nenastúpi

BRATISLAVA - Camila Giorgiová určite nebude na druhej strane siete proti Slovenkám za domáce Talianky 11. - 12. februára v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie 2017 tenisových reprezentačných družstiev žien.

slovakia

left justify in out

Rozpory s národnou federáciou FIT nepominuli ani po tom, ako Corrada Barazzuttiho vystriedala na kapitánskej lavičke Tathiana Garbinová.

"Reprezentácia? Už o nej neuvažujem. Vo federácii sú ľudia, s ktorými nechcem mať nič spoločné. Za Fed Cupom som urobila bodku," vyhlásila Giorgiová v interview pre Sport Face. Nerozmýšľa však o zmene národnosti.

Dvadsaťštyriročná niekdajšia členka Top 30 Giorgiová figuruje na 86. mieste v singlovom renkingu WTA, je talianskou trojkou za 16. Robertou Vinciovou a 48. Sarou Erraniovou. Nasledujú 97. Francesca Schiavoneová a 145. Karin Knappová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies