Federation cup: Francúzka Garciová sa stala laureátkou Heart Award za prístup

NETKY.SK • 13 Október 2016, 14:27 • 2 min
Federation cup: Francúzka Garciová sa stala laureátkou Heart Award za prístup

LONDÝN - Francúzska tenistka Caroline Garciová sa stala laureátkou Heart Award od Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF) za prístup k reprezentácii 16. - 17. apríla v semifinále svetovej skupiny Pohára federácie 2016 družstiev žien.

slovakia

left justify in out

ITF to oznámila na internetovej stránke predmetnej súťaže. Okrem symbolického "srdiečka" si Garciová triumfom vo fanúšikovskej ankete vyslúžila aj šek na 10 000 USD určených na charitatívne účely. Rozhodla sa venovať túto sumu organizácii Sourire a la Vie, ktorá sa venuje deťom s rakovinou.

 

Protikandidátkami Garciovej boli Holanďanka Kiki Bertensová, Švajčiarka Viktorija Golubicová a Češka Karolína Plíšková. Francúzky budú 12. - 13. novembra hrať pred vlastnými fanúšikmi na tvrdom povrchu v hale Rhenus Sport v Štrasburgu s Češkami, ktoré môžu zavŕšiť čistý hetrik a dosiahnuť piaty celkový triumf za šesť rokov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies