Fed Cup: Šramková nevnímala ohlušujúce slovenské bubny ani otca

NETKY.SK • 12 Február 2017, 08:45 • 2 min
Fed Cup: Šramková nevnímala ohlušujúce slovenské bubny ani otca

FORLI - Ohlušujúce bubny sa v zápasoch slovenských tenisových tímov v Taliansku už stávajú tradíciou. Pred ôsmimi rokmi v daviscupovom dueli v Cagliari narobil na tribúne v metropole Sardínie poriadny rámus Ďuso Merkovský.

slovakia

left justify in out

Vo víkendovom fedcupovom súboji vo Forli sa paličiek chopili dvaja športoví fanatici z občianskeho združenia Fans Slovakia.

"Do Forli sme vyrazili priamo z Nitry z hokejového Slovakia Cupu. Po príchode do Talianska sme boli radi, že sme sa mohli ubytovať aj mimo vymedzených hodín. Dúfam, že nás s bubnami nevyvedú z haly, keď to naplno rozbalíme," zaželal si Martin Plachý, ktorý sa spolu s Mariánom Póšom usadil v slovenskom sektore, kde nechýbal ani otec úspešnej fedcupovej debutantky Rebeccy Šramkovej.

Jozef Šramka sledoval úvodné gemy zápasu proti talianskej jednotke Sare Erraniovej s vážnym výrazom v tvári. Postupne sa však dostal do tranzu a búrlivo aplaudoval odvážnej hre svojej dcéry, ktorá zasypala bývalú svetovú päťku spŕškou víťazných úderov. "Slovenských fanúšikov ani otca som počas zápasu nevnímala. Sledovala som len fedcupového kapitána Mateja Liptáka a pár ľudí z nášho tímu. Myslím si, že som to ukočírovala a udržala v správnej línii," pochvaľovala si 20-ročná Slovenka, ktorej rodičia a kamaráti hovoria "Reba".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies