Fed Cup: Slovenky už si v Apeldoorne zatrénovali

NETKY.SK • 3 Február 2015, 15:52 • 2 min
Fed Cup: Slovenky už si v Apeldoorne zatrénovali

APELDOORN - Slovenské tenisové reprezentantky si v utorok už zatrénovali na antuke v hale Omnisport v Apeldoorne, dejisku víkendového stretnutia s domácimi Holanďankami v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie 2015 družstiev žien.

slovakia

left justify in out

"Je to pekná hala. V pondelok ešte organizátori pripravovali antukový dvorec, s čím sme rátali, tréningový rozpis je od utorka," referoval pre web Slovenského tenisového zväzu (STZ) vedúci výpravy a zároveň medzinárodný a športovo-technický riaditeľ STZ Ľubomír Páleník. 

 

Prenájom haly a príprava dvorca vyjdú na 80 000 eur. Kapacita je nachystaná na 2500-3000 divákov. "Mám informáciu, že sa v predpredaji minulo už 2000 vstupeniek," uviedol Páleník. Súboj sa v sobotu začne o 13.00 h (dve dvojhry) a nedeľňajšie dianie sa bude odvíjať od 12.00 h (dve dvojhry a štvorhra). Prezentačné tlačové besedy oboch tímov sa uskutočnia v stredu, slávnostný banket vo štvrtok večer, žreb programu v piatok o 12.00 h. 

"Všetko je kvalitne pripravené, bývame v hoteli vzdialenom 15 minút od centra. Posilňovňa je v hoteli aj v hale," skonštatoval Páleník. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies