Fed Cup: Slovenky sa už pripravujú na Švédky, kurt je výborný

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 15:04 • 2 min
Fed Cup: Slovenky sa už pripravujú na Švédky, kurt je výborný

BRATISLAVA - Slovenské tenisové reprezentantky v pondelok v Aegon aréne NTC v Bratislave oficiálne začali so spoločnou prípravou na víkendové stretnutie proti Švédkam v play-off o II. svetovú skupinu Pohára federácie 2016 družstiev žien.

slovakia

left justify in out

Dopoludnia otestovala antukový dvorec Daniela Hantuchová so sparingom Filipom Havajom a trénerkou tímu Janette Husárovou. Ďalšie členky tímu pod vedením kapitána Mateja Liptáka - Karolína Schmiedlová, Magdaléna Rybáriková a Jana Čepelová - si v dejisku prvý raz zahrajú najneskôr v utorok.

"Kurt je výborný, tvrdý, rýchlejšieho typu, dobre to na ňom skáče. Sme s ním spokojné," referovala Janette Husárová pre agentúru SITA. 

 

Slovenky sa práve počas začiatku prípravy dozvedeli o absencii švédskej renkingovej líderky súčasnosti Johanny Larssonovej, táto zmena stavia domáce do úlohy absolútnych favoritiek vzhľadom na to, že hostky nemajú v kádri žiadnu členku Top 200. "Jasné, že je to pre nás lepšie, keď súperkám chýba jednotka, ale my sa v prvom rade koncentrujeme na seba, musíme sa dobre pripraviť," upozornila Husárová. Do tréningového procesu Sloveniek sa zapojila aj talentovaná juniorka Kristína Schmiedlová, mladšia sestra "Kajky" Schmiedlovej, čerstvo šampiónky z poľských Katovíc.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies